Is wat de makers van deze site dachten, na zich jaren te hebben verbaasd over het kan-jij-voor-mij-fluiten-dit-weekend-of-weet-je-nog-iemand-die-kan-circus. Dat bleek nog best een klus, want… gaandeweg kwamen er suggesties van links en rechts. “Wij staan al-tijd met 9 mensen op het veld, er zijn écht mensen die willen invallen en daar willen we zelfs de pils en hapjes voor betalen, maar we kunnen ze niet vinden”. En: “BARDIENST! JE MOET ER OOK BARDIENST BIJ ZETTEN!”. Waarna iemand verzuchtte: “als we nou een fatsoenlijke trainer hadden zouden we niet élke week verliezen…”. En tot slot een teamgenoot van één van de bouwers die een idee had dat er perfect op aansloot: “als er nou meisjes zijn van de zaterdagjeugd die op zondag langs het veld op de baby’s en peuters kunnen passen, dan hebben we weer twee spelers extra, die normaal gesproken niet kunnen als hun vrouw of vriendin op dat moment toevallig ook moet spelen!”.

Dus… We gingen op pad om iets te maken voor het regelen van hockeyscheidsrechters en kwamen thuis met een volle achterbak. En voilà, hier is het resultaat. Vanaf vandaag kun je op www.hockeyscheidshuren.nl terecht voor een scala aan invallers én om jezelf aan te bieden als invaller (of oppas langs het veld dus). Voor alle duidelijkheid: HSH biedt alleen het platform en zit nergens tussen. Wij proberen mensen warm te maken om zich aan te melden als invaller en gaan de komende tijd naamsbekendheid geven aan de site, maar het succes is uiteindelijk aan jullie.

De “beroepen” die we nu als invaller op de site hebben als mogelijkheid, zijn scheidsrechters, keepers, spelers, trainers/coaches, bar-vrijwilligers en oppassen. En we staan natuurlijk open voor ideeën!

Veel plezier met de site & groetjes van de jongens en meisjes van HockeyScheidsHuren.nl