Fluiten is leuk!

De scheidsrechters organiseren en structureren een hockeywedstrijd, zorgen dat de rust bewaard wordt, en zien wat spelers vaak niet, of minder goed, zien.

Nét als het spel zelf…

Is fluiten een echte sport. Gedurende een gemiddelde wedstrijd loop of ren je 4 tot 6 kilometer en in tegenstelling tot een veldspeler die kan wisselen of soms even een rustmoment op het veld kan nemen ben je als scheidsrechter 4 keer 17 minuten en 30 seconden met je volle aandacht en inspanning bij de wedstrijd.

Maar er is nog meer…

Leuk aan het scheidsen. Een goed gefloten wedstrijd levert enorm veel speelplezier voor de strijdende teams op tijdens wedstrijd en waardering voor jou en je collega ná de wedstrijd.

Toch is fluiten…

Niet de favoriete activiteit van veel spelers, en jaarlijkse fluitbeurt voelt als een corvee, een “moetje”. Om die reden zoeken veel mensen een huurscheids met ervaring. En dat is waar jij, met je scheidsrechterskaart en de lol die je hebt in het fluiten om de hoek komt kijken!

Heb je tijd…

Om naast je eigen wedstrijd op zaterdag of zondag één of meer wedstrijden te fluiten en daar óók nog een leuke zakcent mee te verdienen? Huurscheidsen zijn inmiddels helemaal ingeburgerd, maar het vinden van een scheids óf leuke wedstrijden om te fluiten is nog steeds niet altijd even eenvoudig. HockeyScheidsHuren.nl maakt het vanaf nu een stuk makkelijker!

Hoe werkt het?

Heb je een scheidsrechterskaart en wil je jezelf aanbieden om te fluiten? Maak dan een account aan (rechtsboven klikken op het rondje met het pijltje, op mobiel rechtsonder) en plaats een advertentie. Het is handig om daarin te vermelden in welke regio of bij welke clubs je wil fluiten. Alleen je nickname komt op de site en alleen mensen met een account kunnen contact met je opnemen. Je kan er voor kiezen om je mobiele nummer niet te laten zien, er kunnen dan alleen chatberichten verstuurd worden, waarvan je via e-mail een notificatie krijgt.

Op zoek naar…

Een scheids? Dat werkt op dezelfde manier als het inschrijven als scheids. Na het aanmaken van een account kan je een bericht sturen naar de scheidsrechter van je keuze of als hij of zij een telefoonnummer vermeld heeft een app sturen. Je kan natuurlijk óók een advertentie plaatsen waarin je aangeeft dat je op zoek bent naar een scheids en de details van je wedstrijd.